Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
 • - diskret levering
 • - billigste priser

Klassiske kondomer - Neutral kondomer

Neutrale eller glatte kondomer som alle kender dem. Disse kondomer er alle de kondomer vi har som er helt almindelige, uden ribber, riller, smag eller andre effekter. Bare kondomer der beskytter jer, og som er helt glatte på siderne. Til dig der søger en hel neutral følelse uden det bliver alt for avanceret. Langt de fleste billige kondomer online på Gummihat.dk er neutrale og det skyldes meget enkelt er det er de mest efterspurgte.
Se vores udvalg af glatte kondomer herunder.

 1. RFSU True Feeling
  Quick View

  RFSU True Feeling - 8 stk

  RFSU True Feeling er sensationelt tynde kondomer som giver en meget naturlig følelse - næsten som uden kondom.

  Vis detaljer
  99,95 DKK
 2. Rfsu Tight 10 stk
  Quick View

  RFSU Tight - 10 stk

  RFSU Tight kondomer sidder som skabt, og er noget for dig som ønsker at det strammer lidt, da det har en lidt mindre diameter.

  Vis detaljer
  54,95 DKK
 3. 144 stk kondomer
  Quick View

  144 stk kondomer

  144 stk. kondomer. De billigste kondomer i DK! Vis detaljer
  144,00 DKK
 4. ONE Super Sensitive - 12 stk
  Quick View

  ONE Super Sensitive - 12 stk

  Super sensitive kondomer, hvor du virkelig kan få den naturlige følelse af din partner.

  Vis detaljer
  54,95 DKK
 5. Condomi Nature - 12 stk
  Quick View

  Condomi Nature - 12 stk

  Naturlige kondomer - for den naturlige følelse Vis detaljer
  44,95 DKK
 6. RFSU Thin - 10 stk
  Quick View

  RFSU Thin - 10 stk

  Det virkeligt billige tynde kondom i normal størrelse, til dig der søger den totale nærhed med din partner.

  Vis detaljer
  54,95 DKK
6 vare(r) Vis pr. side
Vis som: Tabel  Liste  Sorter efter Sorter faldende

De klassiske kondomer, Latex med beskyttelse som formål

Historien om de klassiske kondomer er tilbage fra år 1800, hvor gummi-kondomet blev opfundet. I 1920'erne opfandt Youngs Rubber Company, der i dag er Trojan, Latex kondomet. Latex er stadigvæk gummi, men er produceret under en proces der gør det nemmere at fremstille, samtidig med det færdige kondom er mere holdbart og kan laves tyndere, samtidig med at holdbarheden øgedes så kondomer kan blive 5 år gamle uden at blive skrøbelige, istedet for de blot 3 måneders holdbarhed som gummi kondomer havde. I dag er sælges der derfor ikke længere kondomer produceret med den gammeldags gummi-teknik, og Latex er stort set det eneste der produceres. Dog findes der nogle enkelte nyopfundne metoder, f.eks. Sensatex som ONE bruger. Formålet med disse kondomer har altid været at beskytte imod uønsket graviditet, og seksuelt overførte sygdomme, og det er stadig tilfældet med disse klassiske kondomer.

Hvilke typer, er de Klassiske Kondomer?

De klassiske kondomer er dem der ikke har nogen konturer i gummiet, og som ikke indeholder smag eller nogen præstastionsfremmende stoffer. Vi har også frasorteret store kondomer. Med andre ord er det de kondomer der har helt lige sider, og passer til enhver. Vi har tilføjet kondomer med alle gummi-tykkelser til denne kategori, hvis de overholder at være normalt udformede og normal størrelse kondomer. Vi har de forskellige mærker i denne kategori, så du kan finde dit favorit-mærke, i en helt almindelig kondomtype.

Hvis du er på udkik efter helt almindelige kondomer, uden nogen dikkedarer, så er det denne kategori du skal kigge i. Hvis du er ude efter almindelig størrelse, men også kan være interesseret i kondomer med konturer såsom riller og dupper eller smag, så kig i kategorien med Normale medium kondomer