Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser

Lidt om Gummihat.dk

Gummihat.dk har eksisteret siden 01-05-2007, og blev hurtigt danmarks foretrukne kondom-leverandør, på grund af vores pris politikker, gode kundebehandling, diskrete & fremtrædne profil.

Hvis du gerne vil vide mere om os bag Gummihat.dk, kan du læse mere om Gummihat.dk her.

Hvordan finder man kondomerne?

Kondomerne på Gummihat.dk er inddelt i forskellige kategorier, for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige kondomer. Der findes mange forskellige kondomer, og du bliver kun glad for at bruge dem, hvis de passer til netop dit behov.

Kondomerne er menu-opdelt i kategorier, hvor du kan lede i blandt enten den type kondomer du ønsker, Via kondomguiden, eller søge klikke efter det mærke du ønsker, Via Mærker

 

Mobil eller PC

Vores side virker både til Mobil og stationære PC'ere. På PC'en finder du vores menu i venstre side, og på mobiler, finder du menuen i toppen:

 How Gummihat Top-menu looks on Small screens, mobile devices

Under Kondomguiden finder du

 Under menu-punktet Kondomguiden finder du de forskellige kondomtyper vi har hos gummihat.dk. Punkterne indeholder følgende:  

 

Dette er kondomer der lyser i mørke. Ved at udsætte dem for kraftig belysning, vil de bagefter være selvlysende i mørke. et rigtigt sjovt indslag.
I denne kategori har vi samlet de kondomer der er lidt mindre og stramtsiddende end andre kondomer. De er rigtig godt hvis du har problemer med at kondomerne revner, sidder dårligt eller falder af.
Kondomer af normal størrelse. Her finder du udvalget af kondomer med normal størrelse, uanset deres andre kvaliteter
Kondomer af stor størrelse. I denne kategori findes kondomer der er store, og er gode hvis du ønsker mere plads i kondomet. 
Kondomer af ekstra stor størrelse. Her har vi samlet de kondomer der er de største som fåes på markedet. 
I denne kategori har vi samlet kondomer der er ekstra stærke, og derfor kan holde til en større belastning end andre kondomer. Hvis du oplever at kondomer sprænger fordi det går vildt for sig, så er det denne kategori, der kan løse problemet. 
Disse kondomer bedøver ham, så han kan holde længere. Hun har stadig fuld følelse, og vil derfor få den fulde glæde af at han kan holde længere.
I denne kategori er der kondomer uden riller og knopper og anatomiske former. Dette er kondomerne der er helt lige, normale og mest almindelige.
Kondomer kommer normalt med en lille knop i toppen, der skal fange udløsningen. Men nogle gange er dette reservoir irriterende, og derfor har vi samlet vores kondomer uden reservoir i denne kategori.
Langt de fleste kondomer kommer med glidecreme påført fra producentens side. Men der findes også kondomer der ikke har glidecreme påført, og hvor du derfor kan bruge din egen glidecreme, uden at den bliver blandet. Hvis du f.eks. ønsker silicone-glidecreme, eller glidecreme med smag er det ikke en god idé at blande den med almindelig vandbaseret glidecreme. Med disse kondomer vælger du helt selv.
I denne kategori har vi samlet de kondomer der klemmer lidt omkring dig, og kan hjælpe dig med at holde rejsningen, som en penis-ring.

 På denne side finder kondomer, der på ydersiden af kondomet har forskellige konturer, f.eks. riller på ydersiden af kondomerne.

Det gør at hun får en bedre følelse, end ved normalt glat gummi

Kondomerne i denne kategori er kondomer der typisk er helt klassiske, men med den lille forskel at kondomerne er farvede og har smag af noget andet end gummi. Disse kondomer er en god opfordring til at smage på varerne. 
 Disse kondomer er tyndere i gummiet end andre goder kondomer. Dermed vil han kunne føle bedre igennem gummiet. Nogle kondomer er så gode at det føles som om der ikke er kondom på, når de bruges.

Disse kondomer indeholder ikke stoffet Latex, som findes i natur-gummi-kondomer.Kondomerne er dyrere, men typisk holder materialet også bedre, hvilket gør at de kan laves tyndere.

Særligt gode kondomer hvis du har mistanke om latex-allergi, hvis du har kløe efter brug af normale kondomer. 

I denne kategori finder du vores billige kondomer.

Til dig der gerne vil have mange kondomer til en rigtig god pris. 

 Designer-kondomer er kondomer der har en særlig udformning, som gør dem meget anderledes at se på end normale kondomer.

 

Vi hos Gummihat.dk håber at få dig som kunde i dag.