Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser

Diskretion & levering

Gummihat.dk sørger ALTID for total diskret levering af dine kondomer. Alle vores kondomer sendes med Post Danmark, og der står kun dit navn og adresse samt afsender angivet som Pjo Aps.

Gummihat.dk afsender varerne inden for 2 hverdage. Rettidig levering af kondomer med mere, forudsætter at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 

Gummihat.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkede kondomer hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkelse (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender gummihat.dk naturligvis en ny leverance af kondomer uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2-3 dage.

Der kan leveres til Færøerne, Grønland og udlandet, men så skal vi bede jer sende en mail med jeres bestilling da vi således vil håndtere den manuelt. Der vil desværre også påløbe ekstra fragtomkostninger. Disse vil vi oplyse i mailen.

Diskret forsendelse
Vores emballage er fuldstændigt neutral. Der er hverken navn eller logo på nogle af vores forsendelser. Kun navnet på vores lager, der har det diskrete navn Pjo Aps. På den måde sikrer vi privatlivets fred!

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan din pakke kan se ud.

Har du lyst til at gennemse shoppen og det store udvalg, kan du finde alle vores billige kondomer online på denne side.

diskrete pakke